Referencje

ClearVIN Review
5Na 12.07.2022

Kupuję wiele używanych samochodów, to zarówno hobby, jak i rodzaj biznesu, a jeśli jest jedna rzecz, nauczyłem się, to jest to, że musisz zrozumieć, gdzie ten samochód był przed złożeniem oferty. Jest to jedna ciężko oparła lekcję z mojej strony. Jeśli nie znam historii, nie oznacza to, że kupujący nie może łatwo jej zdobyć. Prosiłem górę dolara za samochód i mój nabywca pokazał mi, że został zalany w huraganie. Straciłem na tym dużo pieniędzy. Dziś polegam na ClearVin, aby uzyskać pełną historię na każdy używany samochód kupić.

ClearVIN Review
5Na 14.10.2022

ClearVin dostaje raporty do mnie szybko i mają mnóstwo informacji. Są najlepsze!

ClearVIN Review
5Na 22.04.2023

Kupiłem tylko kilka samochodów w całym moim życiu, więc nauczyłem się wiele z raportu ClearVin kupiłem, a kiedy rozmawiałem ze sprzedawcą brzmiałem jak wiedziałem dużo o samochodzie, bo nie. Po przeczytaniu raportu ClearVin czułem się pewniej kupując go.

ClearVIN Review
5Na 02.10.2022

Raport historii dostałem od ClearVin był wielki. Samochód, którego szukałem, miał około 100 000 mil. W Arizonie, że wiele przebieg nie jest wielka sprawa, jeśli chodzi o korozję podwozia. Ale z raportu ClearVin dowiedziałem się, że większość z tych mil zostały wydane w Massachusetts. Właściciel nawet o tym nie wiedział. Postanowiłem go nie kupować i to była właściwa decyzja.

ClearVIN Review
5Na 17.07.2022

Zadzwoniłem do faceta z samochodem na sprzedaż i brzmiało to jak dobry interes. Poprosiłem go o VIN, więc mogłem to sprawdzić przed jazdą aż do jego miejsca, aby na niego spojrzeć. Nie dałby mi tego. To wysłał czerwoną flagę. Pomyślałem, że coś próbuje ukryć. Nigdy nie kupuję używanego samochodu bez uruchamiania vin sprawdzić pierwszy i zawsze używać ClearVin.

ClearVIN Review
5Na 31.08.2022

Mój raport ClearVin zapisane mój boczek. Nigdy nie kupię samochodu bez uprzedniego uzyskania raportu VIN.

ClearVIN Review
5Na 08.05.2023

Sprzedaję dużo samochodów i zawsze pokaż potencjalnych kupuje raport VIN. To od razu rozwija zaufanie, że niczego nie ukrywam. Zawsze używam raportów ClearVin i z tymi w ręku sprzedaję więcej samochodów. Te raporty są najlepsze inwestycje kupuję.

ClearVIN Review
5Na 28.12.2022

Dzięki ClearVin! Świetne info!

ClearVIN Review
5Na 22.05.2023

Miałem zamiar kupić samochód, ale z raportu ClearVin widziałem, że był zastaw na nim. Nie chciałem zajmować się kłopotów osób trzecich w sprzedaży. Więc przekazałem to i kupiłem go bezpośrednio od właściciela. ClearVin uratował mi czas i ból głowy.

ClearVIN Review
5Na 09.06.2023

Bardzo podoba mi się, jak łatwo ClearVin sprawia, że aby zobaczyć koszt posiadania, zwłaszcza oczekiwanej amortyzacji. Chcę wiedzieć, czy wartość mojego samochodu będzie trwała. Nie mogłem nawet znaleźć tych danych w raportach innych dostawców. Gorąco polecam ClearVin każdemu, kto chce uzyskać pełne informacje na temat pojazdu.

ClearVIN Review
5Na 11.07.2022

Kupuję tylko samochody z wyraźnymi tytułami. Nie potrzebuję cudzego wraku. Ufam ClearVin raporty, aby dać mi informacje, których potrzebuję, aby sprawdzić, czy samochód był w złym wypadku. Byłem bardzo zadowolony z ich raportów.